La presentació del llibre va anar a càrrec de l'escriptora Cati Bordoy
18 d’abril a les 20h Toni Planisi i Xisco Fuster presentaran a s’Agrícola el llibre titulat «Santanyí, una preqüela de l’Imperi Mallorquí», i el 12 presentació del llibre “1111 llamps i pestes”
Divendres 12 d’abril tingué lloc a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor la presentació del llibre d’Antoni Rodríguez Mir, titulat 1111 llamps i pestes. La sala d’actes estava plena de persones
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/04/2024 - 03:03:00
«Santanyí, una preqüela de l’Imperi Mallorquí». Fuster i Planisi són autors de diverses obres d’èxit de còmic mallorquí, la qual cosa fa que aquesta nova entrega sigui esperada amb expectació i curiositat.

PRESENTACIÓ DEL DARRER LLIBRE DE TONI PLANISI I XISCO FUSTER . El proper dijous 18 d’abril a les 20 hores Toni Planisi i Xisco Fuster presentaran al saló d’actes de s’Agrícola el seu darrer llibre titulat «Santanyí, una preqüela de l’Imperi Mallorquí». Fuster i Planisi són autors de diverses obres d’èxit de còmic mallorquí, la qual cosa fa que aquesta nova entrega sigui esperada amb expectació i curiositat.

Segons explica un dels autors, “El nostre nou llibre es titula Santanyí, una preqüela de l’Imperi Mallorquí, però en realitat és una nova versió de la història de Mallorca a partir d’un manuscrit molt irònic trobat en un sòtil dels Llombards, escrit al segle XIX per un capellà i un misser. Conta, de manera molt particular, com cada municipi té els seus reis propis i posa Santanyí com si fos el centre de l’illa, com el poble d’Asterix; des dels primers pobladors a la conquesta del rei Jaume I”.

Conta, de manera molt particular, com cada municipi té els seus reis propis i posa Santanyí com si fos el centre de l’illa, com el poble d’Asterix; des dels primers pobladors a la conquesta del rei Jaume I”.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE 1111 LLAMPS I PESTES A S’AGRÍCOLA. Divendres 12 d’abril tingué lloc a l’Associació Cultural S’Agrícola de Manacor la presentació del llibre d’Antoni Rodríguez Mir, titulat 1111 llamps i pestes. La sala d’actes estava plena de persones que acudiren a la presentació del diccionari-llibre, el qual recull un aplec d’insults, injuries, greuges i flastomies antigues i modernes, i que l’autor, amb una tasca àrdua i complexa, ha pogut recuperar des de distintes fonts orals i escrites.

La presentació del llibre va anar a càrrec de l'escriptora Cati Bordoy, la qual va conduir l’acte d’una forma molt creativa, interactuant amb el públic assistent, que va gaudir de l’acte. L’acte també va contar amb l’ajuda de la glosadora Antònia Nicolau «Pipiu», que va delectar al públic amb unes gloses improvisades.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado