90.000 places de Mallorca o les 9.000 a Eivissa i Formentera
Mallorca i Baleares: La Federació Balear d’Habitatges turístics posa de manifest les desinformacions que dia rera dia els hotelers s’esforcen a escampar
“Tot l’estiu hem estat sotmesos a un allau de desinformacions que apunten a la massificació del nostre sector quan només representam un 25% dels llits disponibles a la Comunitat Autònoma”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 19/09/2023 - 05:08:00
Des de Febhatur, finalment, posen de manifest que “el problema de la convivència entre veïnats que afecta als plurifamiliars és un tema tancat i que és especialment conflictiu a Palma i a Vila

FEBHATUR recorda que les 90.000 places a mantenir son places ja existents. La Federació Balear d’Habitatges turístics posa de manifest les desinformacions que dia rera dia els hotelers s’esforcen a escampar.

La portaveu de la Federació, Maria Gibert, comenta que “ja està bé de propagar fake news que no fan més que crear una alarma social que no té cap sentit”. Respecte a la recuperació de les 90.000 places de Mallorca o les 9.000 a Eivissa i Formentera, des de FEBHATUR deixen clar que “són places que ja existeixen i, per tant no es tracta de créixer, sinó de mantenir les places ja existents”.

A més, des de la Federació recorden que “no només som el sector amb menys llits sinó que, a més, les nostres cases normalment estan infraocupades, és a dir, una casa amb 6 places

Tot l’estiu hem estat sotmesos a un allau de desinformacions que apunten a la massificació del nostre sector quan només representam un 25% dels llits disponibles a la Comunitat Autònoma”.

A més, des de la Federació recorden que “no només som el sector amb menys llits sinó que, a més, les nostres cases normalment estan infraocupades, és a dir, una casa amb 6 places pot estar ocupada només per 4 persones, mentre que als hotels, tenen sobreocupació en la majoria de casos ja que els menors de 15 anys no compten com a plaça ocupada”.

Des de Febhatur, finalment, posen de manifest que “el problema de la convivència entre veïnats que afecta als plurifamiliars és un tema tancat i que és especialment conflictiu a Palma i a Vila i les respectives zonificacions ja ho prohibeixen. És més, on està permès, el permís de la comunitat necessari per exercir l’activitat ja és una forta barrera d’entrada i, per tant, garanteix la convivència”.

Gibert aprofita per comentar que “el creuament de dades entre hisenda i els consells insulars ens pareix una molt bona notícia, i aplaudim qualsevol mesura per lluitar contra la il·legalitat en el sector”.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado