El PI
El Pi exigeix una regulació del sector bancari que garanteixi l’accés universal
La formació denuncia el deficient servei de les sucurssals bancàries per les males condicions dels treballadros.
el-pi.com 28/02/2024 - 19:10:44

El Pi exigeix una regulació del sector bancari que garanteixi l’accés universal

La formació denuncia el deficient servei de les sucurssals bancàries per les males condicions dels treballadros

El PI-PROPOSTA PER LES ILLES BALEARScreu que l’abús que fan els gestors de la banca damunt els seus treballadors, repercuteixen en el servei totalment deficient que donen a la societat. “Les condicions dels treballadors són molt dolentes i cada vegada redueixen més les plantilles”, expliquen des de la formació.

Aquesta setmana els sindicats del sector bancari han convocat una aturada de dues hores (entre les 8 i les 10 del matí) per visibilitzar les males condicions en les quals fan feina. “Cada dia ens aixecam a una notícia que han tancat una sucursal bancària. La gent gran s’ha de desplaçar per fer les seves gestions i això és un mal de cap per a ells. A més, els treballadors de cada vegada són menys i han d’assumir més gestions”, expliquen.

Les entitats bancàries presenten rècords de beneficis, però això no repercuteix en la millora del servei, ni tampoc en la millora de les condicions de feina dels treballadors. Per això, és urgent que el sector bancari garanteixi l’accés universal i impedeixi l’abús a què els gestors estan sotmetent els treballadors, que els repercuteix com a treballadors i a tota la societat pel deficient servei que poden donar amb les condicions de feina que tenen”, asseguren.

Tothom ha de tenir accés a la banca i que un treballador el pugui atendre i resoldre els seus problemes”, han sentenciat des de la formació.

 

Reciente
Visto
Comentado