Gonzalo Berger i Manuel Aguilera i de l'arqueòloga Alejandra Linares.
Sant Llorenç: El passat dijous 1 d'agost es va dur a terme la presentació del projecte "Espais de la Batalla de Mallorca" a l'Espai 36 la qual va comptar amb un gran nombre d'assistents d'arreu de l'illa
Des del diumenge 27 de juliol fins al divendres 2 d'agost, el grup d’investigadors de Batalla de Mallorca va excavar un vèrtex fortificat a un munt pròxim a Son Carrió (Sant Llorenç des Cardassar).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/08/2019 - 02:26:00
Aquest any, ha estat format per vuit voluntaris –entre els quals es troben les llorencines Núria Llull i Marina Velasco– de diferents universitats de les Illes (UIB i CESAG) i Catalunya (UPF, UOC i UB).

Exitosa presentació del projecte Espais de la Batalla de Mallorca. El passat dijous, 1 d'agost, es va dur a terme la presentació del projecte "Espais de la Batalla de Mallorca" a l'Espai 36, la qual va comptar amb un gran nombre d'assistents d'arreu de l'illa que gaudiren de les explicacions dels resultats obtinguts de les tres campanyes realitzades, per part dels doctors i directors del projecte Gonzalo Berger i Manuel Aguilera i de l'arqueòloga Alejandra Linares.

El projecte s'anomena "Batalla de Mallorca" i compta amb el suport del Consell de Mallorca i dels ajuntaments de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar. Aquest any, ha estat format per vuit voluntaris –entre els quals es troben les llorencines Núria Llull i Marina Velasco– de diferents universitats de les Illes (UIB i CESAG) i Catalunya (UPF, UOC i UB) i amb formacions en arqueologia, història, periodisme i gestió cultural, amb l’objectiu de recercar, documentar i protegir els espais i les restes materials de la guerra del 1936 a Mallorca.

Des del diumenge 27 de juliol fins al divendres 2 d'agost, el grup d’investigadors de Batalla de Mallorca va excavar un vèrtex fortificat a un munt pròxim a Son Carrió (Sant Llorenç des Cardassar), van documentar l'espai i van identificar les nombroses restes materials de la guerra civil que hi van aparèixer, les quals seran lliurades al Museu de Mallorca per a la seva correcta conservació. Es té previst que aquestes campanyes s'allarguin fins al 2022. Per a conèixer en profunditat aquest projecte, podeu visitar la seva pàgina web: www.batallademallorca.com

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado