CONCERT SOLIDARI DE JAZZ. Jack Van Poll Trio (Holanda). 10 €.
Sa Màniga de Sant Llorenç: Divendres, 7 de juny, a les 20.30 h. CONCERT SOLIDARI DE JAZZ. Jack Van Poll Trio (Holanda). 10 €. A benefici de l’Associació Pro-salut mental Estel de Llevant
El seu estil es fonamenta en el bebop, encara que amb tocs de blues i una bona ració de swing. Ha actuat en prestigiosos festivals arreu del món i ara arriba a Cala Millor en el seu format trio.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/06/2019 - 06:03:00
Jack Van Poll és un veterà pianista i compositor holandès, que ha tocat amb grans llegendes del jazz com Dizzie Gillespie, Lionel Hampton o Dee Bridgewater. A la fi dels anys setanta.

Divendres, 7 de juny, a les 20.30 h. CONCERT SOLIDARI DE JAZZ. Jack Van Poll Trio (Holanda). 10 €. A benefici de l’Associació Pro-salut mental Estel de Llevant. Jack Van Poll és un veterà pianista i compositor holandès, que ha tocat amb grans llegendes del jazz com Dizzie Gillespie, Lionel Hampton o Dee Bridgewater. A la fi dels anys setanta, Jack van Poll va obrir a la ciutat belga d'Anvers el September Jazz Club i el 1984 va crear el seu segell discogràfic September Jazz Records.

El seu estil es fonamenta en el bebop, encara que amb tocs de blues i una bona ració de swing. Ha actuat en prestigiosos festivals arreu del món i ara arriba a Cala Millor en el seu format trio, al costat de Fernando Calvo (baix) i Marí Strukely (bateria). Podeu reservar les entrades per telèfon o comprar-les a taquilla (horari: de dimarts a divendres, de 10 a 14 h; dimarts i dijous: de 18 a 20 h; dissabtes: de 17 a 20 h). Entrades no numerades. Només pagament en efectiu.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado