Porto Cristo: Marta Casablancas, Roberto Oyarbide i Joana Maria Vidal.
Hospital de Manacor: Celebrat l'acte de benvinguda dels residents MIR/EIR i Alumnes de Primer de Batxiller de l'IES Porto Cristo de visita amb el "Projecte Salut
La Gerent, Catalina Vadell ha destacat que es tracta d'un hospital comarcal que compta amb uns grans professionals, on aprendran i gaudiran d’una grata experiència.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/05/2018 - 17:01:00
També la cap d'estudis de la Unitat Docent, Maria Ferragut els ha dirigit unes paraules i després han seguit la presentació així com la información sobre mesures de segurat ambientals molt importants.

Celebrat l'acte de benvinguda dels residents MIR/EIR. La Gerent, Catalina Vadell i la presidenta de la cap d'estudis de la Unitat Docent, Maria Ferragut els han donat la benvinguda al nostre hospital. Aquest dimarts, ha tingut lloc en el saló d'actes el ja tradicional acte de benvinguda dels residents. La Gerent, Catalina Vadell ha destacat que es tracta d'un hospital comarcal que compta amb uns grans professionals, on aprendran i gaudiran d’una grata experiència.

També la cap d'estudis de la Unitat Docent, Maria Ferragut els ha dirigit unes paraules i després han seguit la presentació així com la información sobre mesures de segurat ambientals molt importants a l'hospital, sobretot ara que estam en obres, donades pel grup d'higiene hospitalària, Júlia Troya i Cati Capó. Els nous residents són: Maria Inés Clar, Maria Poveda, Paula Antón, Maria del Mar Benassar, Claudia Morales i Candela Pérez-Manglano (Metges de Família), Daniel Salalmanca ( Traumatologia(, Núria Climent ( Psiquiatria), Angela Muela (Ginecologia), Ana Maria Chinchilla i Maria Espinosa (comares).

Alumnes de Primer de Batxiller de l'IES Porto Cristo de visita amb el "Projecte Salut", avui matí l'Hospital per conèixer més d'aprop el personal.

Alumnes de Primer de Batxiller de l'IES Porto Cristo de visita amb el "Projecte Salut". El grup de primer de batxiller de l'IES Porto Cristo ha visitat avui matí l'Hospital per conèixer més d'aprop el personal que hi treballa i una sèrie de serveis. Després de ser rebuts per la Gerent de l'Hospital, Catalina Vadell, han pogut escoltar les explicacions sobre l'Hospital i les persones que hi treballen realitzades per Marta Casablancas, Roberto Oyarbide i Joana Maria Vidal.

Seguidament han visitat una sèrie de serveis com són Admissió, Informática, Anatomia Patològica, Laboratori, Radiología, paritori, pediatría i esterilització. Per acabar la visita han participat en el taller del rentat de mans, al qual Catalina Capó els ha explicat la manera en que s'han de rentar les mans, una acció tan fácil i que a la vegada, evita contagis i malaties.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado