Santanyí
El XII Festival Internacional de Música Vila de Santanyí comença amb un concert de l’organista Lorenzo Ghielmi
Amb l'arribada del mes de maig, torna al municipi de Santanyí el Festival Internacional de Música.
ajsantanyi.net 09/05/2024 - 15:21:53

El XII Festival Internacional de Música Vila de Santanyí comença amb un concert de l’organista Lorenzo Ghielmi

Amb l'arribada del mes de maig, torna al municipi de Santanyí el Festival Internacional de Música: un esdeveniment clau del programa cultural del terme per als pròxims mesos, i que enguany arriba a la dotzena edició. El programa del festival inclou sis concerts, un per mes, que es realitzaran des de maig fins a octubre. El primer concert se celebrarà aquest cap de setmana, el dissabte 11 de maig, a l'església parroquial de Sant Andreu, amb la presència de l'organista Lorenzo Ghielmi. Així, una vegada més, aquest dissabte, es podrà gaudir d’un gran espectacle amb una de les joies patrimonials més importants del municipi de Santanyí, l’orgue de Jordi Bosch que hi ha a l’església del poble.

Avui dematí, el pati de la Casa de Cultura ses Cases Noves ha acollit la presentació del XII Festival Internacional de Música Vila de Santanyí. On han estat presents la batlessa de Santanyí, Maria Pons, el regidor de Cutlura, Mateu Nadal, el director musical del festival, Miquel Estelrich, i representants dels patrocinadors que ajuden que tots els concerts siguin possibles. També hi ha assistit Antoni Vidal Ferrando, escriptor santanyiner, qui també serà protagonista d’un dels concerts. I és que Margalida Cloquell i Bartomeu Jaume, dos destacats intèrprets de les Illes Balears, estrenaran el cicle de cançons, Poemes de la intimitat, del compositor Javier Costa Císcar, amb poemes de Vidal Ferrando. Aquest és l’inici d’una col·lecció d’encàrrecs musicals sobre textos de poetes santanyiners. Aquest concert tindrà lloc el dissabte 8 de juny a s’Alqueria Blanca.

Com ja és tradició, al mes de juliol serà el torn del concert al Caló den Busques de Cala Figuera, que comptarà amb el baríton Javier Franco, i a l’agost a Cala d’Or tendrem l’honor de tenir la presència d’un guitarrista de fama mundial, José María.

 

Reciente
Visto
Comentado