D’ANDREU GELABERT I ALBERT BAENAS A S’AGRÍCOLA
Divendres hi va haver a S’Agrícola Manacor una conferència a càrrec d’Andreu Gelabert Galmés i d’Albert Baenas Gómez sobre un tema de actualitat: el mercat elèctric i les energies alternatives
Va intervenir en primer lloc l’enginyer aeronàutic Albert Baenas que va explicar el funcionament del mercat elèctric nacional, distingint el mercat de producció d’energia elèctrica i el mercat de distribució
AGENCIA MANACORNOTICIAS 30/11/2021 - 02:59:00
A continuació va ser el torn de l’enginyer i arquitecte naval Andreu Gelabert el qual va introduir els principis de l’autoconsum elèctric renovable i les seves modalitats. L’autoconsum és l’aprofitament de l’energia

INTERESSANT CONFERÈNCIA D’ANDREU GELABERT I ALBERT BAENAS A S’AGRÍCOLA SOBRE ELECTRICITAT I ENERGIES RENOVABLES. El passat divendres hi va haver a S’Agrícola una interessant conferència a càrrec d’Andreu Gelabert Galmés i d’Albert Baenas Gómez sobre un tema de gran actualitat: el mercat elèctric i les energies alternatives.

Va intervenir en primer lloc l’enginyer aeronàutic Albert Baenas que va explicar el funcionament del mercat elèctric nacional, distingint el mercat de producció d’energia elèctrica i el mercat de distribució i com tot plegat està sotmès a la normativa de la Unió Europea.

Des de l’Associació Cultural S’Agrícola volem agrair públicament als dos conferenciants la seva disposició per compartir amb el públic els seus coneixements sobre aquesta temàtica.

A continuació va ser el torn de l’enginyer i arquitecte naval Andreu Gelabert el qual va introduir els principis de l’autoconsum elèctric renovable i les seves modalitats. L’autoconsum és l’aprofitament de l’energia per part del qui la produeix i en el cas de l’autoconsum fotovoltaic, el conferenciant va explicar com es podia estalviar en el cost de la factura elèctrica consumint l’energia que es produeix i venent l’excedent.

Finalment el mateix Andreu Gelabert fa fer una incursió al tema de la transició energètica parlant d’altres energies menys conegudes i per tant menys presents actualment. El nombrós públic que va assistir a la conferència va sortir satisfet i amb unes idees més clares d’uns temes que molt sovint són difícils d’entendre pel gran públic.

Des de l’Associació Cultural S’Agrícola volem agrair públicament als dos conferenciants la seva disposició per compartir amb el públic els seus coneixements sobre aquesta temàtica.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado