En aquesta nova exposició individual Mar Ripoll realitza un aprofundiment
Sa Màniga de Cala Millor en Sant Llorenç: Divendres, 21 maig, a les 20 h. ISABEL-CLARA SIMÓ; Dissabte, 22 a les 20.30 h. CONCERT. Jove Orquestra; 15 de maig l’artista Mar Ripoll
Divendres, 21 de maig, a les 20 h. ISABEL-CLARA SIMÓ FA UNA COPA AMB ELS AMICS. Intèrpret: Cecilia Genovart. Dramatúrgia i direcció: Francesc Vernet. Gratuït (capacitat limitada a 40 espectadors
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/05/2021 - 10:20:00
Mar Ripoll va estudiar fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de Palma i es va formar en pintura i dibuix en diferents tallers al Casal Balaguer, Massana (Barcelona), Fundació Pilar i Joan Miró, Ses Voltes, Casal Solleric i en Es Baluard

Divendres, 21 de maig, a les 20 h. ISABEL-CLARA SIMÓ FA UNA COPA AMB ELS AMICS. Intèrpret: Cecilia Genovart. Dramatúrgia i direcció: Francesc Vernet. Gratuït (capacitat limitada a 40 espectadors - reserva prèvia al tel. 971 587373 a partir del dimarts 18 de maig). DIADA DE LES BALEARS. A partir del llibre Els racons de la memòria, d'Isabel-Clara Simó, l’actriu Cecília Genovart i el director d’escena Francesc Vernet converteixen la persona en personatge. Isabel-Clara ens dona la benvinguda i ens parla de la seva vida, tan intensa, entre el franquisme ofegador i la incipient democràcia.

Dissabte, 22 de maig, a les 20.30 h. CONCERT. Jove Orquestra de les Illes Balears. Durada: 1 h aprox. Gratuït. La Jove Orquestra de les Illes Balears és una formació creada per al desenvolupament dels joves músics. Aquests músics tenen l’oportunitat de fer feina en un conjunt orquestral, juntament amb professionals i professorat de nivell internacional.

Dissabte, 22 de maig, a les 20.30 h. CONCERT. Jove Orquestra de les Illes Balears. Durada: 1 h aprox. Gratuït. La Jove Orquestra de les Illes Balears és una formació creada per al desenvolupament dels joves músics.

En aquest concert tan especial la Jove Orquestra interpretarà la Simfonia per a vents de Donizetti, el Concert per a flauta i arpa de Mozart i la Simfonia Simple de Britten, dirigits per Joan Barceló. Les entrades es distribueixen a taquilla únicament el mateix dia de la funció, a partir de les 16 h. No es fan reserves telefòniques.

JOVE ORQUESTRA DE LES ILLES BALEARS. Direcció: Joan Barceló

Programa:

-Simfonia per a vents en sol m G.Donizetti

-Concert per a flauta i arpa en Do m K299 W. A. Mozart

I) Allegro

II) Andantino

III) Rondeau-Allegro

Solistes: Anna Vidal (flauta)

Maria Assumpció Janer (arpa)

-Simfonia Simple B. Britten

I) Boisterous Bourrée

II) Playful pizzicato

III) Sentimental saraband. IV: Frolicsome finale.

EXPOSICIÓ CONFIGURACIONS PRIMÀRIES. Del 15 de maig al 29 de juliol de 2021. L’artista Mar Ripoll, guanyadora del Certamen de Pintura de Son Carrió 2019, presenta la mostra “Configuracions Primàries”, que es podrà veure a la sala d’exposicions de l’Auditori sa Màniga de Cala Millor.

Mar Ripoll va estudiar fotografia a l’Escola d’Art i Disseny de Palma i es va formar en pintura i dibuix en diferents tallers al Casal Balaguer, Massana (Barcelona), Fundació Pilar i Joan Miró, Ses Voltes, Casal Solleric i en Es Baluard, Museu d’Art contemporani de Palma.

En aquesta nova exposició individual Mar Ripoll realitza un aprofundiment en el camp del neoexpressionisme abstracte, i puntualitza en la determinació simbòlica d’elements figuratius per a l’espectador (la semblança). La relació entre fons i les taques es manté en una tensió que porta a la semblança d’icones recognoscibles. A partir d’aquestes hom pot reconèixer formes de perfils humans sota una mirada subjectiva.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado