El Cadete CRONOMOTOR mantiene el segundo lugar en la liga
La Escoleta de Hiper Centro del Bàsquet Manacor disfruta de una jornada deportiva; y las Cadetes Gasolineras Febrer Martí siguen arriba de la clasificación
GRAN VICTORIA DE LOS JUNIORS RESTAURANTE ES PARC EN LA LIGA INTERISLAS. Nuestros juniors mostraron todo su potencial ante el CB Bosques de Ciutadella y vencieron en un emocionante partido
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/05/2021 - 05:32:00
En otros partidos a destacar del fin de semana, nuestras séniors BUFETE PERELLÓ perdieron en casa contra el Calvià en un partido donde el equipo compitió al máximo hasta el último segundo.

LOS NIÑOS Y NIÑAS DEL ESCUELA HIPER CENTRO BÀSQUET MANACOR disfrutaron de una DIVERTIDA JORNADA DEPORTIVA. Los más de 60 niños y niñas de nuestra escoleta Hiper Centro pudieron disfrutar el pasado sábado de una jornada multideportiva organizada por el Consell de Mallorca. Fue una jornada muy divertida y muy entretenida para todos los niños en donde pudieron jugar al baloncesto, damas, carreras de sacos, hacer construcciones.

.... Desde aquí agradecemos la gran tarea de los educadores y educadoras de nuestra Escoleta, la gran tarea de las personas que trabajan en la delegación de Deportes del Consell de Mallorca y en la gran confianza depositada en nosotros de todas las familias de los niños de la Escoleta.

EN EL CAMPEONATO DE BALEARES Nuestros cadetes también ganaron al Español Ugui de La Salle y en la última jornada se disputarán el primer lugar y el acceso al Campeonato de Baleras en casa del Pollença.

GRAN VICTORIA DE LOS JUNIORS RESTAURANTE ES PARC EN LA LIGA INTERISLAS. Nuestros juniors mostraron todo su potencial ante el CB Bosques de Ciutadella y vencieron en un emocionante partido disputado en La Salle por 76 a 68. Con esta victoria el equipo dirigido por Josep López y Tomás Bosch se asegura la posibilidad de seguir compitiendo para entrar en el Campeonato de Baleares. El junior masculino GRUPO COLL perdió en casa ante el Pizza Presto por 50 a 68.

LAS NIÑAS DEL CADETE FEMENINO RESTAURANTE ES CRUCE Y LAS JÓVENES DEL CADETE GASOLINERAS FEBRER MARTÍ SIGUEN LUCHANDO POR PRIMER LUGAR EN LA LIGA. Las niñas de nuestro cadete vermell mostraron una gran versión y consiguieron la victoria ante el Sa Pobla por 54 a 44 lo que consolida la segunda plaza de su grupo y las permite seguir compitiendo por el primer puesto final. Por su parte las jovencitas del cadete Blanc continúan en la lucha por conseguir la clasificación al Campeonato de Baleares tras vencer en Sa Pobla por un ajustado 64 a 67.

EL CADETE MASCULINO C POCOVI DISEÑO DE INTERIORES competirá en POLLENÇA PARA ENTRAR EN EL CAMPEONATO DE BALEARES Nuestros cadetes también ganaron al Español Ugui de La Salle y en la última jornada se disputarán el primer lugar y el acceso al Campeonato de Baleras en casa del Pollença.

En otros partidos a destacar del fin de semana, nuestras séniors BUFETE PERELLÓ perdieron en casa contra el Calvià en un partido donde el equipo compitió al máximo hasta el último segundo. El Cadete CRONOMOTOR mantiene el segundo lugar en la liga tras ganar al San José B. El infantil femenino ABOGADOS JOAN PICÓ ganó claramente en la pista de Lloseta y nuestros minis OPTICALIA MANACOR ganaron claramente al Llucmajor. Finalmente, nuestro mini OFI-ILLA y nuestro premini SONSONIA CENTRO AUDITIVO van demostrando su mejora partido a partido.

ELS NINS I NINES DE L’ESCOLETA HIPER CENTRO BÀSQUET MANACOR DISFRUTAREN D’UNA DIVERTIDA JORNADA ESPORTIVA. Els més de 60 nins i nines de la nostra escoleta Hiper Centro varen poder gaudir dissabte passat d’una diada multiesportiva organitzada pel Consell de Mallorca. Va ser una jornada molt divertida i molt entretinguda per a tots els infants a on varen poder jugar a bàsquet, a dames, a carreres de sacs, a fer construccions, .... Des d’aquí agraïm la gran tasca dels educadors i educadores de la nostra Escoleta, la gran tasca de les persones que treballen a la delegació d’Esports del Consell de Mallorca i a la gran confiança dipositada en nosaltres de totes les famílies del infants de l’Escoleta.

GRAN VICTÒRIA DELS JÚNIORS RESTAURANT ES PARC A LA LLIGA INTERILLES. Els nostres júniors mostraren tot el seu potencial davant el CB Boscos de Ciutadella i venceren en un emocionant partit disputat a La Salle per 76 a 68. Amb aquesta victòria l’equip dirigit per Josep López i Tomàs Bosch s’asegura la possibilitat de seguir competint per entrar al Campionat de Balears. El júnior masculí GRUP COLL va perdre a casa davant el Pizza Presto per 50 a 68.

LES NINES DEL CADET FEMENÍ RESTAURANT ES CRUCE I LES NINES DEL CADET BENZINERES FEBRER MARTÍ SEGUEIXEN LLUITANT PEL PRIMER LLOC A LA LLIGA. Les nines del nostre cadet Vermell mostraren una gran versió i aconseguiren la victòria davant el Sa Pobla per 54 a 44 fet que consolida la segona plaça del seu grup i les permet seguir competint pel primer lloc final. Per la seva banda les nines del cadet Blanc continuen en la lluita per aconseguir la classificació al Campionat de Balears després de vèncer a Sa Pobla per un ajustat 64 a 67.

EL CADET MASCULÍ C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS COMPETIRÀ A POLLENÇA PER ENTRAR AL CAMPIONAT DE BALEARS. Els nostres cadets també guanyaren a l’Español Ugui de La Salle i a la darrera jornada es disputaran el primer lloc i l’accés al Campionat de Baleras a casa del Pollença.

En altres partits a destacar del cap de setmana, les nostres séniors BUFETE PERELLÓ perderen a casa contra el Calvià en un partit on l’equip competí al màxim fins el darrer segon. El Cadet CRONOMOTOR manté el segon lloc a la lliga després de guanyar al Sant Josep B. L’infantil femení ADVOCATS JOAN PICÓ va guanyar clarament a la pista de Lloseta i els nostres minis OPTICALIA MANACOR guanyaren clarament al Llucmajor. Finalment, el nostre mini OFI-ILLA i el nostre premini SONSÒNIA CENTRE AUDITIU van demostrant la seva millora partit a partit.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado