Jaume Monserrat ha interposat una denúncia davant el cap de la Policia Local
El batle de Felanitx denuncia la desaparició d'un paraigüer d’estil modernista de l'Hospici ha interposat davant la Policia Local i a la qual s'ha donat trasllat a la Guàrdia Civil
Felanitx, Jaume Monserrat ha interposat una denúncia davant el cap de la Policia Local de Felanitx i a la qual s'ha donat trasllat a la Guàrdia Civil per la desaparició d'aquest paraigüer que forma part de l'inventari municipal.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/04/2021 - 08:43:00
Quan es va executar l'obra de l'aparcament municipal tots pensàvem que s'havia emmagatzemat a les portasses actuals i no ha estat així. Ara que hem buidat aquestes instal·lacions per rehabilitar l'espai ens hem adonat

El batle de Felanitx denuncia la desaparició d'un paraigüer d’estil modernista de l'Hospici. L'objecte, que podia haver estat sostret, es trobava a les antigues portasses on actualment hi ha l'aparcament municipal. El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha interposat una denúncia davant el cap de la Policia Local de Felanitx i a la qual s'ha donat trasllat a la Guàrdia Civil per la desaparició d'aquest paraigüer que forma part de l'inventari municipal.

Aquest element, tal com ha explicat Monserrat a la sessió plenària d'aquest dilluns, "estava ubicat dins les portasses eliminades de darrere l'edifici de l'Hospici. Quan es va executar l'obra de l'aparcament municipal tots pensàvem que s'havia emmagatzemat a les portasses actuals i no ha estat així. Ara que hem buidat aquestes instal·lacions per rehabilitar l'espai ens hem adonat que aquest element ha desaparegut o ha estat sostret. Hem posat la denúncia ara i no abans perquè volíem revisar tots els espais municipals abans de prendre aquesta decisió".

Així mateix l'Ajuntament fa una crida a la ciutadania que si veuen aquest paraigüer, o algú per error o perquè pensava no tenia valor i se l'ha endut, ho posi en coneixement de les autoritats per ser recuperat.

El primer edil va comunicar anit a tots els membres que conformen la corporació municipal la interposició d'aquesta denúncia. Monserrat ha volgut deixar clar que tots eren coneixedors que aquest paraigüer hi era, que en les diferents visites abans que es buidés de mobles, elements i altres estris es va veure i que ha estat ara quan se n'han adonat que ha desaparegut.

La peça, un rebedor paraigüer modernista de ferro forjat, inclòs dins l'inventari de l'Hospici realitzat el febrer de 2013 és una creació modernista que es catalogaria entre finals del segle XIX i principi del XX. Així mateix l'Ajuntament fa una crida a la ciutadania que si veuen aquest paraigüer, o algú per error o perquè pensava no tenia valor i se l'ha endut, ho posi en coneixement de les autoritats per ser recuperat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado