El segon quart va estar marcat per la lesió de na Marina, del Zona 5
Manacor: Derrota en un gran partit de les cadets del Zona 5. Tot i el resultat final (85-50), no reflecteix el que va ser gran part del partit de les Cadets Federòptics enfront del La Salle
Des d'aquí esperem que na Marina torni molts prest a les pistes. Ànim. Podeu veure fotos del partit a la nostra web www.basquetzona5.es o a la app Zona5 disponible per Android i iOS.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/03/2021 - 06:49:00
Així el segon i tercer quart van ser quan el La Salle va treure les seves armes defensives (20/6; 16/11). El darrer quart irregular, amb moments d'alternança de dominis en el joc, es va decantar pel tir exterior

Derrota en un gran partit de les cadets del Zona 5. Tot i el resultat final (85-50), no reflecteix el que va ser gran part del partit de les Cadets Federòptics enfront del La Salle. Un primer quart molt disputat, on el Zona 5 va marcar el ritme de joc amb errors en el tir, cosa que les locals van aprofitar molt bé i van acabar amb empat al marcador (18-18).

El segon quart va estar marcat per la lesió de na Marina, del Zona 5, que va trastocar l'equip, ja que ella estava fent uns minuts espectaculars tant en atac com en defensa. Així el segon i tercer quart van ser quan el La Salle va treure les seves armes defensives (20/6; 16/11). El darrer quart irregular, amb moments d'alternança de dominis en el joc, es va decantar pel tir exterior de les locals.

A part del resultat, ressaltar el gran joc del Zona 5 que van donar la cara amb un adversari que, físicament, era superior. Les ganes de jugar, i la preparació prèvia, es va veure en un partit molt vistós a ambdues cistelles. Enhorabona, a seguir fent feina. Des d'aquí esperem que na Marina torni molts prest a les pistes. Ànim. Podeu veure fotos del partit a la nostra web www.basquetzona5.es o a la app Zona5 disponible per Android i iOS.