Com sempre, necessitam la col·laboració de tothom perquè això sigui possible.
Sant Llorenç ha decidit prorrogar fins al 30 de gener la resolució de batlia aprovada el dimarts passat, 12 de gener, pel que se suspenien totes les activitats municipals
12 de gener, pel que se suspenien totes les activitats municipals, així com les del centre d'adults, esportives i les de l'escola de música i la Banda Municipal, les activitats culturals, es tancaven els parcs infantils
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/01/2021 - 08:38:00
La situació epidemiològica segueix requerint un esforç per part de tota la ciutadania. Aquestes mesures volen doblegar la corba i aconseguir reduir el nombre de casos tan aviat com sigui possible.

COMUNICAT DE PREMSA. Es prorroguen fins al 30 de gener les mesures de seguretat front a la crisi sanitària de la Covid-19. També se suspenen les activitats esportives municipals i l’entrenament dels equips federats i no federats fins a 12 anys..

L'Ajuntament de Sant Llorenç ha decidit prorrogar fins al 30 de gener la resolució de batlia aprovada el dimarts passat, 12 de gener, pel que se suspenien totes les activitats municipals, així com les del centre d'adults, esportives i les de l'escola de música i la Banda Municipal, les activitats culturals, es tancaven els parcs infantils i es prohibia l'accés al públic en esdeveniments esportius.

Així, una vegada revisada la situació, s'han comptabilitzat aquest dilluns un total de 34 casos actius el que suposa un increment de dos casos amb relació a les darreres dades de la setmana passada.

Així, una vegada revisada la situació, s'han comptabilitzat aquest dilluns un total de 34 casos actius el que suposa un increment de dos casos amb relació a les darreres dades de la setmana passada. Una situació que obliga a seguir amb les mesures de prevenció i a reforçar-les encara més, pel que també queden suspenen les activitats esportives municipals i l'entrenament dels equips federats i no federats fins a dotze anys.

La situació epidemiològica segueix requerint un esforç per part de tota la ciutadania. Aquestes mesures volen doblegar la corba i aconseguir reduir el nombre de casos tan aviat com sigui possible.

Com sempre, necessitam la col·laboració de tothom perquè això sigui possible. Demanam responsabilitat individual i complir de forma estricta amb les mesures adoptades tant per l'Ajuntament com també les establertes a escala autonòmica pel Govern Balear i les autoritats sanitàries.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado