Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx ha encarregat la vigilància i control per les queixes d'alguns veïns de Cala Ferrera per l'enllumenat
En les darreres setmanes l'Ajuntament de Felanitx, a través de les xarxes socials i línia verda, ha rebut diferents queixes d'alguns veïns.
felanitx.org 27/01/2022 - 21:21:03

L'Ajuntament de Felanitx ha encarregat a l'enginyer municipal i l'enginyer encarregat de la vigilància i control del servei un informe per les queixes d'alguns veïns de Cala Ferrera per l'enllumenat.

En les darreres setmanes l'Ajuntament de Felanitx, a través de les xarxes socials i línia verda, ha rebut diferents queixes d'alguns veïns residents a la zona de Cala Ferrera per problemes amb l'enllumenat públic. Segons han manifestat els veïns, han estat tres dies sense llum, una denúncia a la qual l'Ajuntament es defensa argumentant les passes que s'han fet des del primer dia de l'avaria.

L'Ajuntament de Felanitx ha derivat totes les incidències a l'empresa Ferrovial, adjudicatària del servei i ha vetllat en tot moment per un bon servei a la ciutadania. Segons els informes d'un enginyer encarregat de la vigilància i control del servei s'ha esbrinat que la demanda de consum a la zona s'ha incrementat, això vol dir que la potència era inferior a la consumida i per aquest motiu el comptador ha botat en reiterades ocasions. Una vegada identificada la incidència l'empresa ha resolt el problema i no s'espera hi hagi més panes de llum.

 

Reciente
Visto
Comentado