CCOO
La Unió de Mallorca de CCOO es presenta a la Presidenta del Consell Insular de Mallorca
La Comissió Executiva de la Unió de Mallorca de CCOO presenta el seu projecte a la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera a Palau Reial.
ib.ccoo.es 27/10/2021 - 13:53:27
La Unió de Mallorca de CCOO es presenta a la Presidenta del Consell Insular de Mallorca

La Comissió Executiva de la Unió de Mallorca de CCOO  presenta el seu projecte a la Presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera a Palau Reial.

Avui la Comissió Executiva de la Unió de Mallorca de CCOO, encapçalada per la seva Secretària General, Maribel Millán, a exposat el seu projecte territorial en matèria soci polític acordada al darrer Congres.  

Maribel Millán exposa les dificultats que la ciutadania de l’illa de Mallorca han patit durant la pandèmia en matèria laboral i social. Ara toca el temps de la recuperació on la Unió de Mallorca  participa activament de les polítiques actives que des del Consell de Mallorca s'implementen. Presenta un programa on CCOO col·labora activament a la proposta, desenvolupament i seguiment de projectes socials en matèries tan sensibles i importants com són: igualtat, serveis socials o formació. 

Per la seva part, Catalina Cladera valora positivament les propostes que presenta la Unió de Mallorca de CCOO i  desitja que continuï la col·laboració i bona sintonia existent entre la Institució que representa i els sindicats en general, i CCOO en particular.  
 
 
Reciente
Visto
Comentado