19 vengudes de tot el mon :Alemanya ,França ,Bélgica, Canada, Usa, Polonia.
El Club Dojo Muratore a Manacor i Llevant torna de Brusseles amb dos nous Jutges Continentals de Katas i una gran medalla de Bronze!, Ponç Gelabert i Guiem Puigserver
Els mestres del Dojo : Ponç Gelabert i Guiem Puigserver varen realitzar i superar amb gran esforç totes les proves exigides per a Jutges Continentals de Katas .Cal remarcar que només hi ha set Jutges que ostentin aquest gran títol.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/03/2020 - 01:18:00
Els altres sis judoques que formaven l´expedició i que varen competir al Campionat Internacional varen ser : Ines Morell i Marise Jara que a la categoria de Ju-No-Kata varen aconseguir una setena posició a les preliminars.

El Dojo Muratore Manacor i Llevant torna de Brusseles amb dos nous Jutges Continentals de Katas i una gran medalla de Bronze!. Vuit judoques del Dojo Muratore la pasada darrera setmana de febrer varen viatjar a Brusseles per participar al Torneig Internacional de Katas i a l´examen de Jutges Continentals de Katas.

Els mestres del Dojo : Ponç Gelabert i Guiem Puigserver varen realitzar i superar amb gran esforç totes les proves exigides per a Jutges Continentals de Katas .Cal remarcar que només hi ha set Jutges que ostentin aquest gran títol a Espanya i dos d´aquets son de Mallorca i del Dojo Muratore aconseguint així ser l´únic Club Espanyol amb dos jutges d´aquest altíssim nivell .

Dani Domínguez i Toni Sureda una cuarta posició a les preliminars del Katame-No-Kata i la parella formada per Joana Mº Puigserver i Llorenç Gayà una tercera posició a la final de Kodokan Goshin Jitsu.

Els altres sis judoques que formaven l´expedició i que varen competir al Campionat Internacional varen ser : Ines Morell i Marise Jara que a la categoria de Ju-No-Kata varen aconseguir una setena posició a les preliminars ; Dani Domínguez i Toni Sureda una cuarta posició a les preliminars del Katame-No-Kata i la parella formada per Joana Mº Puigserver i Llorenç Gayà una tercera posició a la final de Kodokan Goshin Jitsu.

Cal destacar que a aquest Torneig hi ha sempre un gran nombre de parelles participants a cada categoria ,en aquesta ocassió la categoria amb menys eren 13 parelles i la que mes eren 19 vengudes de tot el mon :Alemanya ,França ,Bélgica, Canada, Usa, Polonia...d´entre les quals medallistes Europeus i Mundials. Enhorabona per aquests fantàstics resultats que son consecuència d´un gran esforç i dedicació de molts anys!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado