Inca donant la xapa contra la violència de gènere" és una iniciativa
L’Espai de dones estrena nova imatge en el marc del projecte “Inca donant la xapa contra la violència de gènere” i que es desenvolupa en el marc del municipi
Així doncs, durant el mes de novembre hi ha programat un contacontes el dia 20 de novembre, un taller de debat per a obrir la perspectiva el dia 22 de novembre, i la projecció d’un curtmetratge el dia 27.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 20/11/2019 - 01:59:00
Duran ha afegit que “les administracions públiques i tota la ciutadania hem de reaccionar, perquè per molta feina que realitzem si no ho fem plegats i amb força no podrem combatre la violència de gènere.”

L’Espai de dones d’Inca estrena nova imatge, en el marc del projecte “Inca donant la xapa contra la violència de gènere”. L’Ajuntament d’Inca ha presentat avui la campanya “Inca amb veu de dona”, que es desenvolupa en el marc del projecte "Inca donant la xapa contra la violència de gènere". L’acte de presentació ha comptat amb la presència del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater; i la directora de l’Institut Balear de la Dona, Maria Duran.

"Inca donant la xapa contra la violència de gènere" és una iniciativa que neix amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la igualtat de gènere i la violència masclista. Un dels eixos principals d’aquest projecte és donar més visibilitat a l’Espai de dones d’Inca i tots els serveis que ofereix. Per aquest motiu, es posa en marxa la campanya “Inca amb veu de dona”, que dotarà l’Espai de dones d’Inca d’una nova imatge, la qual s’utilitzarà per promocionar tots els tallers, activitats i actes que s’organitzin.

A més, disposa d’un servei gratuït específic per a dones que pateixen o han patit violència de gènere que compta amb psicòloga i psicòloga infantil.

De forma paral·lela, en el marc del projecte ”Inca donant la xapa contra la violència de gènere" es desenvoluparan moltes altres accions, com per exemple campanyes específiques per promoure dates commemoratives com el 8 de març o el 25 de novembre entre els diferents grups poblacionals. “Des de l’Ajuntament d’Inca ens hem d’implicar per crear un municipi lliure de violències masclistes i, a través de l’Espai de dones d’Inca, hem de conscienciar a la ciutadania de què hem de lluitar tots plegats contra aquesta xacra social.”, ha assenyalat Sabater. En aquest sentit, Duran ha afegit que “les administracions públiques i tota la ciutadania hem de reaccionar, perquè per molta feina que realitzem si no ho fem plegats i amb força no podrem combatre la violència de gènere.”

L’Espai de dones d’Inca, que es va posar en funcionament ja l’any 2016, és un lloc de trobada, de participació i apoderament; de reflexió, de creixement personal i de creació de xarxes per a les dones d’Inca i comarca. Aquest espai està impulsat per l’Ajuntament d’Inca, el Consell Insular de Mallorca i l’Institut Balear de la dona per fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Entre altres activitats, l’Espai de dones d’Inca ofereix un servei gratuït d’atenció, informació, formació i assessorament en polítiques d’igualtat i violència de gènere, així com assessorament jurídic per a dones. A més, disposa d’un servei gratuït específic per a dones que pateixen o han patit violència de gènere que compta amb psicòloga i psicòloga infantil.

D’altra banda, l’Espai de dones d’Inca organitza també moltes activitats periòdiques, tals com tallers, exposicions, conferències, contacontes, etcètera. Així doncs, durant el mes de novembre hi ha programat un contacontes el dia 20 de novembre, un taller de debat per a obrir la perspectiva el dia 22 de novembre, i la projecció d’un curtmetratge el dia 27 de novembre, a més de les activitats programades pel 25 N.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Uno
Y cuando la daran para acabar con la inseguridad ciudadana?