“He rebut de l’Alberg de Manacor molt més del que he donat”. J.M.
La humilitat, sinceritat i dignitat d'un usuari de l'Alberg de la Fundació Trobada de Manacor: D'extraordinàries es poden qualificar les declaracions de l’entrevistat d’avui
“Només som jo el culpable, total i absolutament - eren les paraules que deia de forma reiterada i emfàtica- sense que pugui derivar a ningú més la responsabilitat de la meva situació”.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/11/2019 - 09:39:00
Es tracta d’un home de 58 anys que l'addicció a l’alcohol va provocar la des-estructuració de la família i pèrdua dels llocs de feina. Molt estimat i ben considerat com a treballador per les dues empreses.

La humilitat, sinceritat i dignitat d'un usuari de l'Alberg de la Fundació Trobada de Manacor. D'extraordinàries es poden qualificar les declaracions de l’entrevistat d’avui, J.M. Si l’ordinari és que els usuaris responsabilitzin la seva situació a circumstàncies adverses, la mala sort, la incomprensió de la societat, la marginació conseqüent d’aquest actitud, la manca de solidaritat, l’individualisme, etc., resulta sorprenent que un usuari assumeixi els seus erros eximint de responsabilitat a la resta de conciutadans.

Només som jo el culpable, total i absolutament - eren les paraules que deia de forma reiterada i emfàtica- sense que pugui derivar a ningú més la responsabilitat de la meva situació”. Es tracta d’un home de 58 anys que l'addicció a l’alcohol va provocar la des-estructuració de la família i pèrdua dels llocs de feina. Molt estimat i ben considerat com a treballador per les dues empreses on hi va fer feina durant decennis.

Espera ansiosament superar aquesta situació, que possibiliti poder arribar a l’edat de jubilació vivint en pau i tranquil·litat els darrers anys de la seva vida. Està molt agraït de les atencions rebudes.

L’inici de l’addicció a la beguda no vingué per problemes, revesses o desgràcies personals que moltes vegades són motiu de buscar l’evasió en l’alcohol, si no per simple gust: “M’agradava la cervesa i “xupitos”, i anava d’un bar a l’altre i m’anava intoxicant inconscientment i això ha estat la meva ruïna”, eren les paraules que insistentment repetia.

Actualment està baix seguiment professional i demostra un interès i esforç per no tornar caure. Espera ansiosament superar aquesta situació, que possibiliti poder arribar a l’edat de jubilació vivint en pau i tranquil·litat els darrers anys de la seva vida. Està molt agraït de les atencions rebudes dels professionals i companys del l’Alberg que l’han ajudat en aquests moments difícils: “He rebut de l’Alberg molt més del que he donat”. J.M. haurà tingut debilitats però la dignitat l’ha conservada intacta. Li desitgem el millor futur.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado