El Club Esportiu Reis i Dames de Llevant sigue haciendo historia
Miquel Sureda ganó en Artà el Trofeo de Sant Salvador de ajedrez y Cristina Sueda se hizo con la plata y el bronce en el escolar Balear
A continuación os facilitamos todos los premiados en los dos Torneos, el de Artà y el de Baleares, con todos los protagonistas. Vimos una sesión en Manacor en el Espacio Na Camel.la y nos encantó.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/05/2019 - 06:41:00
En Artà en el Colegio Sant Salvador ha ganado Miquel Sureda. Y en los campeonatos de Baleares escolar se ha quedado a punto del oro Cristina Sureda, que consiguió nada menos que la Plata y el Bronce.

El Club Esportiu Reis i Dames de Llevant sigue haciendo historia y un trabajo que debe valorarse por su brillante trayectoria, han recuperado el mundo del Ajedrez para escolares y mayores y están dando muchas alegrías en los campeonatos y torneos. En Artà en el Colegio Sant Salvador ha ganado Miquel Sureda. Y en los campeonatos de Baleares escolar se ha quedado a punto del oro Cristina Sureda, que consiguió nada menos que la Plata y el Bronce.

A continuación os facilitamos todos los premiados en los dos Torneos, el de Artà y el de Baleares, con todos los protagonistas. Vimos una sesión en Manacor en el Espacio Na Camel.la y nos encantó ver a tantos y tantas personas dedicadas el deporte del Ajedrez. Juan Pedro Cerrato en los inicios mantuvo la llama durante unos años y no dejó que quedase en el olvido, ahora en esta nueva etapa el Club Esportiu Reis i Dames de Llevant ha demostrado que lleva con honra su liderazgo.

TORNEIG COL·LEGI SANT SALVADOR DE ARTA....MIQUEL SUREDA CAMPIÓ. El diumenge 12 de maig, al Col·legi Sant Salvador d'Artà, es va jugar el setè Torneig del Circuit d'Escacs Reis i Dames de Llevant d'aquesta temporada, amb la participació de 40 jugadors, entre nins i nines de la comarca. En el torneig jugat a 7 rondes en sistema suís, a 10 minuts per tota la partida per jugador, es va coronar campió Miquel Sureda, de l'IES Mossèn Alcover de Manacor.

En el primer dels tornejos del circuit que Miquel juga aquesta temporada va aconseguir alçar-se amb el primer lloc, no sense patir, ja que en la cinquena ronda va caure derrotat davant de Daniel James García, però va aconseguir sobreposar-se a aquesta derrota, vencent en tots els altres duels, finalitzant el torneig amb 6 punts.

Daniel James per la seva banda, després de derrotar a Miquel i col·locar-se com a líder en solitari, va aconseguir unes taules en la 6 ronda davant Víctor Vizcaíno i va caure derrotat en l'última ronda davant Rafel Miquel. Amb això, Daniel James va aconseguir el segon lloc, gràcies a 5,5 punts. El podi el va completar Víctor Vizcaíno, també amb 5,5 punts però pitjor desempat que Daniel James.

Els premiats del torneig van ser:

1er Miquel Sureda - IES Mossen Alcover de Manacor.

2on Daniel James García - IES Mossen Alcover de Manacor.

3er Víctor Vizcaíno - Col·legi Sant Salvador d'Artà.

Per categories els premiats van ser:

Millors Sub14-16:

1er Rafel Miquel - IES Mossen Alcover de Manacor.

2on Maria Bonet - Col·legi Sant Bonaventura d'Artà.

3er Mónica García - IES Mossen Alcover de Manacor.

Millors Sub12:

1er Tomeu Gili - Col·legi Sant Salvador d'Artà.

2on Sergi Barbón - Col·legi Sant Salvador d'Artà.

3er Chema Martínez - Col·legi Punta de N'amer de Sa Coma.

Millors Sub10:

1er Julián Nieto - Col·legi Sant Bonaventura d'Artà.

2on Lais Navarro - Inca

3er Junhao Chen - Col·legi Es Canyar de Manacor.

Millors Sub8:

1er Pau Marín - Col·legi Na Caragol d'Artà.

2on Tomeu Joan Perelló - Col·legi Joan Capó de Felanitx.

3er Joan Miquel - Col·legi Es Canyar de Manacor.

El millor del col·legi amfitrió va ser el jugador Sub10 Didac López. El torneig va ser organitzat pel Club Esportiu Reis i Dames de Llevant, amb la col·laboració del APIMA del Col·legi Sant Salvador d'Artà. En el lliurament de premis van estar Joan Jofre (representant de l'APIMA del col·legi); Joan Miquel (secretari del club Reis i Dames de Llevant) i els àrbitres del torneig Manuel Queirolo i Jordi Perelló. L'APIMA va preparar un bon berenar pels jugadors. Enhorabona a tots. Un Saludo. La directiva del club.

CAMPIONATS DE BALEARS ESCOLARS...CRISTINA SUREDA ACONSEGUEIX UNA PLATA I UN BRONZE. El campionats escolars del 2019 ja tenen els seus campions, el nostre club com ja vos vàrem informar va tenir set representants. Els resultats dels nostres jugadors varen ser els següents:

Categoria sub16

DANIEL JAMES GARCÍA novè amb 1 punt

Categoria sub14

MIQUEL SUREDA cinquè amb 3 punts

TONI TOMÀS dotzè amb 1 punt.

Categoria sub12

VÍCTOR VIZCAÍNO novè amb 1 punt

Femení sub12 a sub16

CRISTINA SUREDA quarta general, tercera sub14 i segona sub12 amb 3.5 punts

MARTA TOMÀS cinquena amb 2.5 punts

MARTA GARCIA setena general i quarta sub14 amb 2.5 punts

MARIA BONET desena general i sisena sub14 amb 1 punt

Una experiència gratificant, tant la part esportiva com la part de convivència entre tots els jugadors de les illes. Volem donar l'enhorabona a l'organització. Un Saludo. La directiva del club. Club Esportiu Reis i Dames de Llevant. Manacor.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado