Nos hemos acercado a la Feria del Libro de Manacor que se celebra en el Claustro
Mucha afluencia de público el Día del Libro en Manacor que se celebra en el "Claustro" hasta las 20h una completa oferta y buenos precios
Hasta las 20h seguirán allí exponiendo todo el material, libros nuevos, segunda mano, actuaciones de entretenimiento, intercambio, zona de juegos en la plaza de los juzgados. Importante leer, muy necesario.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 23/04/2019 - 11:57:42
Claustro de San Vicente hasta las 20 horas (8 de la tarde) de manera ininterrumpida, los libreros y floristas no descansan hoy ni para comer. Es un día importante para ellos.

Nos hemos acercado a la Feria del Libro de Manacor que se celebra en el Claustro de San Vicente hasta las 20 horas (8 de la tarde) de manera ininterrumpida, los libreros y floristas no descansan hoy ni para comer. Es un día importante para ellos.

Hemos visto mucho público y gran interés. Familias completas, abuelos con sus nietos, grupos de alumnos acompañados con sus tutores, jóvenes en busca de su libro favorito, mayores seleccionando los autores locales, nacionales e internacionales.

Familias completas, abuelos con sus nietos, grupos de alumnos acompañados con sus tutores, jóvenes en busca de su libro favorito, mayores seleccionando los autores locales.

El Día del Libro en Manacor tiene muchas consideraciones y en el Claustro hay un ambiente especial. Nos han dicho que hasta las 12.00 horas las ventas eran parecidas al año pasado y la afluencia de público mucho mayor.

Hasta las 20h seguirán allí exponiendo todo el material, libros nuevos, segunda mano, actuaciones de entretenimiento, intercambio, zona de juegos en la plaza de los juzgados. Importante leer, muy necesario, te formas y te informas, con los libros se crece. Debes de animarte y si no has pasado, a que esperas.

Les famílies aprofiten les vacances per interessar-se per la lectura i per tota l’oferta cultural de la Fira del Llibre. Comerços i associacions ofereixen llibres, roses i solidaritat al Claustre. La Fira del Llibre ha tornat a convertir-se en el plat principal del programa d'actes culturals que l'Ajuntament de Manacor organitza al voltant de la diada de Sant Jordi i la Setmana del Llibre. Centenars de famílies i de ciutadans i ciutadanes han passat pel Claustre de Sant Vicenç a complir amb la tradició de regalar llibres i roses als éssers estimats.

Els organitzadors i els responsables de les paradetes de la fira reconeixen que enguany “esperam que moltes famílies aprofitin totes les activitats que hem preparat per als més petits a l’entorn de la fira del llibre, enguany la diada de Sant Jordi coincideix amb les vacances de pasqua i creim que és una bona excusa per sortir de casa i aprofitar el bon temps que per fi ha arribat”, ha explicat la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà. Però “les activitats no només són per als més petits, les persones adultes a més de llibres hi trobarem música en directe i hi podrem conèixer moltes de les entitats sense ànim de lucre del nostre municipi, crec que amb totes aquestes activitats queda ben clar que Manacor té vocació de capital cultural” ha afegit la batlessa de Manacor, Catalina Riera.

Enguany des de l'Ajuntament i des del Servei de Biblioteques de Manacor han volgut oferir activitats per a tots els públics. Així jocs, música, espectacles i contacontes acompanyen els llibreters, les floristeries i les associacions que participen a la Fira del Llibre del claustre.

Les activitats organitzades a l’entorn de la Setmana del Llibre d’enguany duraran fins dia 4 de maig i en tot aquest temps una trentena d’activitats ompliran el municipi de llibres, música, tallers, espectacles, conferències i dansa. Tot plegat s’organitza “al voltant d’una proposta cultural amb activitats adequades per a totes les edats i repartides pel municipi”, explicà el bibliotecari Antoni Ferrer, que ha coordinat el programa d’actes de la Setmana del Llibre.

De fet dimecres dia 24, dijous dia 25 i divendres dia 26 les biblioteques de Manacor i de Porto Cristo s’ompliran de contacontes, tallers i conferències. A més la música es farà ben present divendres dia 25 a partir de les 20 h al claustre de Manacor amb el concert de Tomeu Matamalas, Trajecte 2019, 52 anys.

Dissabte dia 27 d’abril a partir de les 10 h el Museu de Manacor acollirà personatges de contes que mostraran les seves cases i els seus paisatges amb El bosc encantat. Una activitat que comptarà amb contacontes, llibres i un vermut literari, tapes i música en directe. També dissabte dia 27 a les 12 h a la plaça de Ramon Llull se celebrarà la Ballada popular de Sant Marc, amb el grup Galivança. Els tallers i les activitats familiars continuaran durant tota la setmana a les diferents biblioteques del municipi.

I dijous dia 2 de maig a les 20 h a la biblioteca de Manacor es presentarà el volum que recull totes les ponències que diferents investigadors aportaren a les X Jornades d’Estudis Locals, Fora vila i espais urbans a Manacor. Però la Setmana del Llibre no s’acaba aquí, tallers, més presentacions de llibres, conferències, recitals, dansa, concursos de redacció i moltes coses més formen part del programa que es pot consultar a la web www.manacor.org.  

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado