También van Tolo Gili de Artà o Toni Aguilar de Sant Llorenç, entre otros.
El presidente del PI de Manacor Jaume Mut va en las listas al Parlament de 7º y Bel Febrer al Consell de Mallorca de 3ª son buenos puestos
Por su parte en las listas del Consell Insular de Mallorca el PI de Baleares ha metido de número 3 a la secretaria general de Manacor Bel Febrer, persona de la entera confianza de la líder local Catalina Riera.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 29/03/2019 - 13:18:36
El presidente del PI de Manacor Jaume Mut va en las listas del partido de Jaume Font y Catalina Riera para el Parlament de Baleares en el puesto 7º de diputado autonómico. Mut fichó por el PI hace unos meses.

El presidente del PI de Manacor Jaume Mut va en las listas del partido de Jaume Font y Catalina Riera para el Parlament de Baleares en el puesto 7º de diputado autonómico. Mut fichó por el PI hace unos meses y ha ido subiendo escalones en la formación regionalista y autonomista, tiene la confianza de Font y Riera. Las encuestas le dan al PI entre 4 y 7 diputados, según diferentes empresas de sondeos. Eso supone muchas posibilidades de entrar en la cámara autonómica y convertirse en electo.

Por su parte en las listas del Consell Insular de Mallorca el PI de Baleares ha metido de número 3 a la secretaria general de Manacor Bel Febrer, persona de la entera confianza de la líder local Catalina Riera Mascaró. Febrer tiene casi asegurado el puesto como consellera del PI en el Consell, al menos 5 encuestas le dan entre 3 y 7 escaños, también hay una consulta que dice que se quedan a unas décimas del 5% y que no obtienen representación en ningún sitio, pero esos datos son menores y solo de un sondeo. A continuación todos los puestos también van Tolo Gili de Artà o Toni Aguilar de Sant Llorenç, entre otros.

Font y Riera. Las encuestas le dan al PI entre 4 y 7 diputados, según diferentes empresas de sondeos. Eso supone muchas posibilidades de entrar en la cámara autonómica y convertirse en electo.

El Pi presenta unes llistes electorals amb un ampli ventall de professionals i independents per al 26-M. Font valora l’obertura al carrer que suposa la incorporació d’independents i Mora destaca l’empenta municipalista de la seva llista. 6 independents formaran part de la llista electoral d’El Pi – PROPOSTA PER LES ILLES ELECTORALS al Parlament. El Candidat d’El Pi a les autonòmiques, Jaume Font, i la candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, han presentat avui els integrants de les respectives llistes electorals que encapçalaran en les eleccions del 26-M.

Jaume Font ha definit la seva llista com “una llista de gent que trepitja el carrer. De professionals que per les seves ocupacions coneixen perfectament la realitat i els problemes dels ciutadans de la comunitat”. També ha assegurat que són “gent preparada” i que ha incorporat 6 independents a la seva candidatura “perquè vol una llista oberta per fer feina per a les Illes Balears”.

La candidata d’El Pi al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha afirmat que ha apostat “per un equip de persones que ha demostrat capacitat de gestió i que representen l’essència dels diferents pobles de Mallorca”. Mora ha definit la seva llista com “l’empenta del municipalisme que el Consell de Mallorca requereix per donar resposta a les necessitats dels illencs”.

Els integrants de la llista d’El Pi per Mallorca al Parlament són:

1. Jaume Font

2. Lina Pons (Ind.)

3. Josep Melià

4. Maria Antònia Sureda

5. Josep Franco

6. Tita Mir

7. Jaume Mut

8. Katia Rouarch

9. Joaquín Cantalapiedra

10. Marilén Rosselló (Ind.)

11. Llorenç Tortella

12. Coloma Bover

13. Toni Aguilar

14. Sebastiana Gomila

15. Pedro Pons (Ind.)

16. Joana Alomar

17. Salvador Femenia

18. Francisca Campins

19. Mateu Melis (Ind.)

20. Sandra Ferris

21. Ceferino Felipe

22. Margalida Bergas

23. Felipe Morant (Ind.)

24. Josefina González (Ind.)

25. Tolo Pons

26. Joana Maria García

27. Gonzalo de la Vega

28. Joana Victòria Fiol

29. Antoni Crespí

30. Meila Alzamora

31. Maria Noguera

32. Joana Xamena

33. Domingo Bonnín

Els integrants de la llista d’El Pi al Consell de Mallorca són:

1. Francisca Mora

2. Antoni Amengual

3. Bel Febrer

4. Pere Soler

5. Magdalena Vives

6. Toni Salas

7. Joana Maria Bennassar

8. Rafel Ballester

9. Neus Serra

10. Tolo Gili

11. Joana Maria Pascual

12. Bernat Bonet

13. Cristina Colom

14. Miquel Obrador

15. Cati Servera

16. Francisco Alcover

17. Leonor Tomàs

18. Toni Oliver

19. Xisca Castell

20. Pere Miquel Puig

21. Catalina Maria March

22. Francisco Parrondo

23. Magdalena Bover

24. Jordi Llabrés

25. Noèlia Llull

26. Miquel Font

27. Catalina Barceló

28. Miquel Ballester

29. Margalida Palerm

30. Pep Oliver

31. Cati Femenia

32. Toni Juan Salom

33. Margalida Venzala.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


5
1
Joan
Teo tens raó pensavem votar al PI. Però si tornar anar a qualsevol llista del PI no les votarem. No tornis a fer un desastre com ho has fet a urbanisme. Patètic.
Teo
Si a na Bel no li va be per Palma. Tornara a Manacor con ja va pasar amb Antoni Pastor. Cobrant un jornal pagat pels manacorins sense cap feina ni responsabilitat.
JAIME
ENORABUNA AL PI POR ELEGIR TAN BUENOS CANDIDATOS Y A BEL Y JAUME POR SU CANDIDATURA,ESPERO QUE TRABAJEN PARA EL PUEBLO DE MANACOR COMO SU LIDER CATALINA RIERA.
marta
bel y jaume bien bien bien bono bono bono
santi
joder la beleta como se lo tenia callado al consell con todos los honores serán 20 años de politica activa con buen sueldo y mut entra en olivetes, son listos esos del pipi, y eso que eran del PP que allí tienen un aire la mayoría