Siempre he sido una persona activa dentro del mundo de las asociaciones
El PP de Manacor ficha para número 2 de su candidatura municipal a Jaume Rigo Mateu responsable del "Centro Universitario" en nuestra ciudad
La Junta del Partido Popular de Manacor ha anunciado esta noche que Jaume Rigo Mateu, responsable del Centro Universitario de Manacor (CUM), es el número 2 de la lista para las próximas elecciones municipales.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/03/2019 - 22:04:27
El lugar que me han confiado en la lista me confiere una gran responsabilidad, que estoy dispuesto a asumir, y por lo que puedo asegurar a todos los votantes que estoy preparado". Es Jaume Rigo Mateu.

La Junta del Partido Popular de Manacor ha anunciado esta noche que Jaume Rigo Mateu, responsable del Centro Universitario de Manacor (CUM), es el número 2 de la lista para las próximas elecciones municipales que se celebrarán el 26 de mayo. El nuevo miembro ha asegurado que "estoy muy agradecido a María Antonia Sansó (presidenta), a María Bel Bauzá (regidora popular) por la confianza, y al partido popular por esta oportunidad.

Siempre he sido una persona activa dentro del mundo de las asociaciones, se podría decir que casi es un paso natural, otra manera de hacer política. El lugar que me han confiado en la lista me confiere una gran responsabilidad, que estoy dispuesto a asumir, y por lo que puedo asegurar a todos los votantes que estoy preparado". A continuación nota de prensa íntegra remitida por el PP de Manacor a los medios de comunicación. 

El nuevo miembro ha asegurado que "estoy muy agradecido a María Antonia Sansó (presidenta), a María Bel Bauzá (regidora popular) por la confianza, y al partido popular por esta oportunidad.

Jaume Rigo, número dos de la llista del Partit Popular de Manacor. El responsable del CUM assegura que "el lloc que m'han confiat a la llista em confereix una gran responsabilitat, que estic disposat a assumir, i pel que puc assegurar a tots els votants que estic preparat". La presidenta del PP de Manacor ha declarat que "és un número dos perfecte per dur a terme el projecte del Partit Popular ". "Tenc moltes ganes de fer feina amb aquest equip tan il·lusionat que hem creat. Estic convençut que podem fer moltes coses bones per Manacor", ha expressat Jaume Rigo.

La Junta del Partit Popular de Manacor ha anunciat avui vespre que Jaume Rigo, responsable del Centre Universitari de Manacor (CUM), és el número 2 de la llista per a les pròximes eleccions municipals que se celebraran el 26 de maig. El nou membre ha assegurat que "estic molt agraït a na Maria Antònia, na Maria Bel i el partit per aquesta oportunitat. Com que sempre he estat una persona activa dins el món de les associacions, es podria dir que quasi és una passa natural, una altra manera de fer política, "polis", ciutat. El lloc que m'han confiat a la llista em confereix una gran responsabilitat, que estic disposat a assumir, i pel que puc assegurar a tots els votants que estic preparat".

La presidenta del partit, Maria Antònia Sansó, ha expressat que "en Jaume, a part de tenir un currículum impecable, és treballador, poper i sempre està disposat a tenir un to conciliador en qualsevol situació i resolució de conflictes. Pensam que totes aquestes qualitats són imprescindibles per qualsevol persona que es dediqui a la política, i ell les té totes. És un número dos perfecte per dur a terme el projecte del Partit Popular".

Jaume Rigo també ha explicat que "esper que aquesta legislatura puguem encetar un nou estil de governar, encapçalat pel nostre partit, amb esperit dialogant, i esforçant-nos per trobar solucions de consens, que siguin les millors per Manacor. Esper que els altres partits també estiguin a l'altura i posin Manacor per damunt dels interessos partidistes". "Tenc moltes ganes de fer feina amb aquest equip tan il·lusionat que hem creat. Estic convençut que podem fer moltes coses bones per Manacor", ha finalitzat.

Jaume Rigo, llicenciat en Química, va néixer a Manacor l'any 1972 i des de ben jove participa en el moviment associatiu manacorí, essent monitor d'esplai, membre de diverses associacions, participant en l'organització de festes populars, exposicions, concursos, essent president de l'APIMA de sa Graduada, etc. El 1997 fa la Prestació Social Substitutòria (objecció de consciència) al Departament de Cultura, Educació i Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Manacor, ocupant-se de l'organització d'activitats culturals. Des de fa 20 anys, és responsable del Centre Universitari de Manacor i durant aquest temps ha organitzat més de 60 conferències, 14 concerts, 13 cursos universitaris presencials, 13 edicions del Premi als Estudis Universitaris de Manacor, ha impartit 42 sessions d'informació universitària, entre moltes altres accions. Però sobretot, aquests anys ha atès als estudiants de Manacor i comarca, col·laborant en la seva orientació acadèmica.

Titulat en informació jove, ha fet pilar fonamental de la seva vida laboral el servei a la comunitat amb un enfocament vocacional, cercant estratègicament augmentar la taxa de titulats universitaris del municipi, i d'aquesta manera aconseguir una major quantitat de ciutadans amb majors ingressos econòmics, fet que repercutiria en benestar social i reactivació econòmica de tot el municipi.

Com a secretari de l'Associació de Confraries de Manacor, durant 9 anys ha estat el responsable de l'organització dels actes de Setmana Santa. L'any 2011 és nomenat pel bisbe vocal del Secretariat Diocesà de Confraries, passant a ser-ne el director el 2018, motiu pel qual hagué de dimitir com a president de la Confraria del Sant Crist de Manacor i secretari de l'Associació de Confraries de Manacor, per ser incompatible amb aquests càrrecs.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


26
dolors
vaya pieza
petra
religioso, moderado, funcionario, casi parece de mes y esquerra
un del pi
tremolam
Pilar Sureda
Amb aquest fixatge hi ha nyirvis dins el Pi!
Lluís
I si queden a l’oposició deixarà de ser regidor?
Antònia
Si amb tots es afiliats que tenen han d'anar a cercar a defora a candidadats com aquest mol malament estàn. I després se queixaràn de que Vox tregui bons resultats i pareix que ho fan aposta
Juanito
100% catalanista. ¿A por los votantes del Pi?
Juan
Con la iglesia hemos topado!!! Arriba españa!! Quin desgavell!! Funcionaris polítics no pot anar bé mai això!!!
Toni
El PP surt a guanyar aquest any, te a gent molt competent aquesta vegada, enhorabona!!!
Joan
El PP de cada vegada a millor, una decisió molt encertada! enhorabona Jaume!