En primer lloc, en el número 3 de la llista al Congrés estarà Alfonso Rodríguez
Xavier Morell Sansó (Manacor) portavoz de EU será el candidato al Senado por Mallorca por UNIDAS/PODEMOS-Voces progresistas
En el senado por Mallorca el candidato será Xavi Morell Sansó (Manacor), portavoz de EU en Manacor. Trabaja para el IB Salut, y compartirá el mandato con Rosa Cursach, en caso de salir elegida.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/03/2019 - 15:37:59
Los políticos de Manacor están de enhorabuena sobre todo en la izquierda porque UNIDAS/PODEMOS han pensado en nuestros representantes de la capital del Llevant. Xavi Morell al Senado.

Los políticos de Manacor están de enhorabuena sobre todo en la izquierda porque UNIDAS/PODEMOS han pensado en nuestros representantes de la capital del Llevant. Primero se anunció que Esperanza Sans residente en Cala Murada iba de 4º al Parlament y que Ivan Sevillano de Manacor iba de 4º al Consell, ahora hemos sabido que Xavier Morell va al Senado.

En el senado por Mallorca el candidato será Xavi Morell Sansó (Manacor), portavoz de EU en Manacor. Trabaja para el IB Salut, y compartirá el mandato con Rosa Cursach, en caso de salir elegida, dentro de la coalición Unidas Podemos - Voces progresistas.

Primero se anunció que Esperanza Sans residente en Cala Murada iba de 4º al Parlament y que Ivan Sevillano de Manacor iba de 4º al Consell, ahora hemos sabido que Xavier Morell va al Senado.

COMUNICAT DE PREMSA - CANDIDATS A LES ELECCIONS GENERALS 2019 ESQUERRA UNIDA DE LES ILLES BALEARS (EUIB) - COALICIÓ UNIDES PODEM. Dins del marc de la democràcia del segle XXI, amb una notable crisi democràtica al món sencer, i davant una extrema dreta què està cresquen amb passes de gegant, comuniquem als medis els nostres representants en les següents eleccions dins la coalició Unides Podem (Podem i EUIB) per lluitar contra aquesta amenaça.

En primer lloc, en el número 3 de la llista al Congrés estarà Alfonso Rodríguez (Granada), actual regidor d'EU a Calvià, per Esquerra Oberta, expert en els drets dels consumidors, una oportunitat per defensar els drets dels consumidors dins el Congrés, que amb la seva experiència podrà donar veu a aquest col·lectiu davant les empreses i entitats bancàries. En segon lloc al número 6 de la llista al Congrés estarà Vanessa Díaz (Barcelona), actual coordinadora insular d'EU a Formentera, oficial de Marina mercant que amb la seva experiència podrà portar la veu de la insularitat al Congrés, d’aquesta manera qüestions de molta importància com un REB digne podrà ser escoltat a Madrid.

En tercer lloc, al número 8 de la llista Juanjo Hinojo (Eivissa), actual regidor de mobilitat i cementiris d'EU a Vila, historiador de professió, amb coneixement de la memòria històrica que tant fa falta a la societat actual, dins l’àmbit de les Illes Balears.

Aquestes 3 persones fan una representació de la geografia insular de les Illes Balears, en aquest sentit, portarem la nostra preocupació principal, que són les nostres Illes al Congrés de l’Estat Espanyol per poder donar veu als interessos insulars, fent d’aquesta manera una aposta forta per una candidatura interinsular per representar a tothom.

Al senat per Mallorca el candidat serà Xavi Morell Sansó (Manacor), portaveu d'EU a Manacor. Treballa per l'IB Salut, i compartirà el mandat amb Rosa Cursach ,en cas de sortir elegida, dins la coalició Unides Podem - Veus progressistes.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado