Pedro Suñer, president d’Aproscom Fundació donaren l’inici a la projecció del vídeo
Presentació del vídeo Manacor SOM-RIU: Aquest vídeo és el resultat dels moments viscuts durant la realització del mural participatiu al municipi
El projecte ha anat molt més enllà de les seves expectatives, ha aconseguit la implicació de la ciutadania i s’ha convertit en un vertader projecte d’inclusió, reivindicació i sensibilització social.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/10/2018 - 09:05:00
Durant el passat mes de maig més de mil alumnes escriviren el seu nom al mural i participaren dels tallers inclusius que des de Projecte SOM-RIU d’Aproscom Fundació es varen dur a terme.

Presentació del vídeo Manacor SOM-RIU. Ahir va tenir lloc al Teatre de Manacor la presentació del vídeo Manacor SOM-RIU. Catalina Riera, Batlessa de Manacor; Benito Prósper, Director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia i Pedro Suñer, president d’Aproscom Fundació donaren l’inici a la projecció del vídeo, enregistrat per Pedro Miralles.

Aquest vídeo és el resultat dels moments viscuts durant la realització del mural participatiu al municipi de Manacor, amb l’artista urbà Sath com a col·laborador i en el que varen participar 17 centres educatius del municipi. Durant el passat mes de maig més de mil alumnes escriviren el seu nom al mural i participaren dels tallers inclusius que des de Projecte SOM-RIU d’Aproscom Fundació es varen dur a terme.

El vídeo romandrà penjat a la pàgina web d’Aproscom Fundació, xarxes socials de l’entitat i a l’Ajuntament de Manacor. SOM-RIU neix al 2015 a partir de les inquietuds d’un grup d’alumnes d’Aproscom Fundació i amb l’objectiu d’evolucionar i millorar en l’ús de l’art com a eina d’expressió. El projecte ha anat molt més enllà de les seves expectatives, ha aconseguit la implicació de la ciutadania i s’ha convertit en un vertader projecte d’inclusió, reivindicació i sensibilització social.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado