Les infantils Bar s’Avinguda s’enfrontaren al Bahía Sant Agustí.
Cap de setmana farcit de partits amistosos Bàsquet Manacor començaren a posar en pràctica les pautes treballades als entrenaments. Agrair el fair-play dels equips d’Artà i Porto Cristo
Primer partit amistós de les minis Forn Ca'n Tòfol contra La Salle. Les sensacions han estat molt bones, les noves incorporacions a l’equip s’han començat a adaptar al ritme.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/09/2018 - 08:16:00
B. Manacor Gestoria Nadal, 87 - Sa Pobla, 95. Primer amistós del mini blanc, amb coses positives i coses a millorar. El més positiu és que s’ha vist un autèntic partit de minibàsquet jugat a una bona velocitat.

EL BÀSQUET MANACOR COMPETEIX I CULTIVA L’AMISTAT. Cap de setmana farcit de partits amistosos per acabar de preparar la temporada. Triangular dels infantils del Restaurant es Parc. Els infantils van jugar un triangular contra l’equip cadet d’Arta i un combinat d’infantils i cadets del Porto Cristo. El torneig va ser molt profitós. Els manacorins començaren a posar en pràctica les pautes treballades als entrenaments. Agrair el fair-play dels equips d’Artà i Porto Cristo.

Les infantils Bar s’Avinguda s’enfrontaren al Bahía Sant Agustí. Presa de contacte de les infantils per comprovar l’estat de l’equip, que realitzà un bon partit contra les de Palma. El conjunt manacorí va demostrar a la pista les ganes d’aprendre i de millorar.

Primer partit amistós de les minis Forn Ca'n Tòfol contra La Salle. Les sensacions han estat molt bones, les noves incorporacions a l’equip s’han començat a adaptar al ritme. A la pista hi va haver il·lusió i ganes. Enhorabona nines, ens espera una gran temporada per davant!

B. Manacor Gestoria Nadal, 87 - Sa Pobla, 95. Primer amistós del mini blanc, amb coses positives i coses a millorar. El més positiu és que s’ha vist un autèntic partit de minibàsquet jugat a una bona velocitat i a un ritme frenètic. Tanmateix hi va haver moltes impresicions normals a aquestes alçades de temporada i en aquesta etapa formativa. Aquest serà el nostre camí, el que creim que és el millor pel desenvolupament del jugador sense mirar el resultat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado