La nova pàgina web, a més, s'ha fet perquè sigui més intuïtiva i útil
La SAM elabora un mapa que situa les boques d’incendis i facilita la seva feina. El mapa contra incendis es pot consultar a la nova web de la SAM sammanacor.com
Aquestes millores les ha realitzades Nuria Gayà, que també ha treballat a la SAM a través del programa Joves Qualificats. Gayà, a més, també ha estat responsable del nou apartat de la web de la SAM.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/07/2018 - 02:24:00
Durant les pròximes setmanes d'estiu s'anirà millorant la pàgina web per tal d'aconseguir que sigui el més eficient i funcional possible per tots els usuaris i actualitzant el mapa d'hidrants fins que estiguin tots comprovats.

La SAM col·labora amb els bombers revisant i situant les boques d’incendi en un mapa per fer la ciutat més segura. La SAM elabora un mapa que situa les boques d’incendis i facilita la seva feina. El mapa contra incendis es pot consultar a la nova web de la SAM sammanacor.com

L'empresa de Serveis del Municipi del Manacor treballa conjuntament amb els bombers per revisar totes les boques d'incendis i fer un mapa per situar-les i així facilitar la feina dels bombers per localitzar més ràpidament les boques a l'hora de resoldre un incendi. Per això, aprofitant que la SAM ha renovat la pàgina web, s'ha inclòs un botó d'enllaç al mapa perquè els bombers i tothom que ho desitgi pugui accedir a aquesta informació en qualsevol moment. El mapa s'ha realitzat gràcies a la feina de sectorització que ha duit a terme Antoni Febrer, que ha treballat a la SAM a través del programa Joves Qualificats.

ORA, aparcaments, licitacions, etc. A més s'ha inclòs a baix de tot de la pàgina d'inici un mapa interactiu situant les instal·lacions de la SAM perquè es puguin trobar fàcilment i en qualsevol moment.

La nova pàgina web, a més, s'ha fet perquè sigui més intuïtiva i útil per als usuaris des de l'ordinador, la tauleta o el telèfon mòbil. La nova web permet accedir més fàcilment a les opcions que més s'utilitzen: factura electrònica, horari i tarifes ORA, aparcaments, licitacions, etc. A més s'ha inclòs a baix de tot de la pàgina d'inici un mapa interactiu situant les instal·lacions de la SAM perquè es puguin trobar fàcilment i en qualsevol moment.

Aquestes millores les ha realitzades Nuria Gayà, que també ha treballat a la SAM a través del programa Joves Qualificats. Gayà, a més, també ha estat responsable del nou apartat de la web de la SAM: el de conscienciació. Aquest nou apartat ha nascut amb l'objectiu de conscienciar la població sobre el bon ús de l'aigua i de la xarxa de clavegueram.

Durant les pròximes setmanes d'estiu s'anirà millorant la pàgina web per tal d'aconseguir que sigui el més eficient i funcional possible per tots els usuaris i actualitzant el mapa d'hidrants fins que estiguin tots comprovats i localitzats. Aquests projectes formen part del Programa SOIB JOVE - Qualificats Sector Públic que han estat finançats pel SOIB amb el cofinançament del Fons Social Europeu (FSE) i la Garantia Juvenil.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


2
1
Manacorí
Aquesta feina ja estava feta des de fa anys pels tècnics del departament d'urbanisme. Massa bé si l'han completada, manca veure si mantindran la informació actualitzada.
Manuel Rosas Serra
Buena iniciativa Ahora solo falta que los vehículos no estación en en done están ubicados , como ocurre en el Paseo Na Camela