Tota la recaptació ha estat entregada a Aproscom i Estel de Llevant
Carles Pascual i Albert Pascual, president i col·laborador de l’associació Renou Col·lectiu de Manacor ha fet entrega de la quantitat de 1000€ a Aproscom Fundació i Estel de Llevant
Renou Col·lectiu és una organització sense ànim de lucre que va néixer fa 15 anys amb l’objectiu de promocionar la música a Manacor i de Manacor, què és bressol de grans artistes.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/12/2017 - 13:19:00
A la foto: Albert i Carles de Renou Col·lectiu; Toni Gayà, gerent d’Aproscom, Guillem Febrer, gerent d’Estel de Llevant i Pedro Suñer, president d’Aproscom Fundació.

Avui dematí Carles Pascual i Albert Pascual, president i col·laborador de l’associació Renou Col·lectiu de Manacor ha fet entrega de la quantitat de 1000€ a Aproscom Fundació i Estel de Llevant. El passat mes d’octubre Renou Col·lectiu va celebrar el seu XV aniversari amb un concert on varen participar diferents grups musicals, food trucks i artistes urbans.

Tota la recaptació ha estat entregada a Aproscom i Estel de Llevant, entitats que fan feina amb el mateix objectiu comú: millorar la vida de les persones amb diferents necessitats de suport. Renou Col·lectiu és una organització sense ànim de lucre que va néixer fa 15 anys amb l’objectiu de promocionar la música a Manacor i de Manacor, què és bressol de grans artistes. A la foto: Albert i Carles de Renou Col·lectiu; Toni Gayà, gerent d’Aproscom, Guillem Febrer, gerent d’Estel de Llevant i Pedro Suñer, president d’Aproscom Fundació.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado