Així el mini B Forn Can Tòfol s’imposaren per un sol punt al Bàsquet Pla
Aquesta setmana l’Escoleta del B. Manacor Hipercentro i el premini femení 9Gimnàs han participat a la diada de bàsquet organitzada pel Consell de Mallorca a Artà
De la seva banda el premini masculí Opticalia va disputar el primer part oficial de la temporada contra els companys de Llucmajor. També va debutar el premini masculí Imatges, en aquest cas contra l’Artà.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2017 - 05:54:00
Destacar la primera victòria dels nostres minis A Construccions Pascual Bassa davant Sa Pobla per 42 a 79. També el mini B Agrupació Mútua va repetir victòria contra el B de Sa Pobla.

Bàsquet Manacor: més que bàsquet. ESCOLETA, PREMINIS I MINIS, A TOPE. Aquesta setmana l’Escoleta del B. Manacor Hipercentro i el premini femení 9Gimnàs han participat a la diada de bàsquet organitzada pel Consell de Mallorca a Artà. Va ser un matí ple de bàsquet i diversió per als més petits i les més petites del nostre Club.

De la seva banda el premini masculí Opticalia va disputar el primer part oficial de la temporada contra els companys de Llucmajor. També va debutar el premini masculí Imatges, en aquest cas contra l’Artà. Va ser un partit molt disputat per part dels menuts.

Destacar la primera victòria dels nostres minis A Construccions Pascual Bassa davant Sa Pobla per 42 a 79. També el mini B Agrupació Mútua va repetir victòria contra el B de Sa Pobla. Les nines no van voler ser menys. Així el mini B Forn Can Tòfol s’imposaren per un sol punt al Bàsquet Pla, mentre que el mini A Creuers Illa Balear van vèncer el tercer dels partits contra Sa Pobla per 78 a 32.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado