Inca
L’Ajuntament d’Inca cedeix espais públics als clubs esportius perquè puguin recuperar la seva activitat
Els principals clubs esportius d’Inca comencen aquesta setmana de nou els seus entrenaments.
ajinca.net 02/06/2020 - 14:47:07
L’Ajuntament d’Inca cedeix espais públics als clubs esportius perquè puguin recuperar la seva activitat


Els principals clubs esportius d’Inca comencen aquesta setmana de nou els seus entrenaments. Això ha estat possible gràcies a la implicació de l’Ajuntament, que els ha facilitat l’ús d’espais públics per tal que puguin dur a terme la pràctica esportiva d’acord amb les mesures de seguretat e higiene establertes per a cada fase de la desescalada. 

Des del consistori inquer s’han mantingut en contacte permanent amb els principals clubs esportius i agents dinamitzadors per posar al seu abast tots els recursos disponibles i facilitar-los la recuperació de la seva activitat tan aviat com sigui possible. “El nostre objectiu és estar sempre al costat de tots els inquers i les inqueres. Per això hem realitzat trucades a tots els clubs, gimnasos, etcètera per conèixer les seves necessitats i intentar trobar plegats una solució perquè puguin practicar esport de manera segura”, explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Inca ha autoritzat l’ocupació d’un espai exterior del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas, el Parc de les Illes Balears i la pista exterior del carrer Bisbe Morro en hores i dies concrets amb la finalitat que puguin reactivar la seva activitat. Així doncs, el Club Rítmica Inca traslladarà per unes setmanes els seus entrenaments al Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. En aquestes instal·lacions entrenarà també el Club Handbol Inca. D’altra banda, Rhythm Nation Inca Dance Studio utilitzarà el Parc de les Illes Balears per dur a terme les seves classes. Així mateix, la pista del carrer Bisbe Morro acollirà sessions de ball en línia, de la mà de Joan Morro. 

De forma paral·lela, el Club de Natació Inca també ha començat ja els seus entrenaments a la piscina descoberta del Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas. El Ciutat d'Inca Bàsquet és un dels altres clubs que a poc a poc també van recuperant la seva activitat i ha començat ja amb sessions d’entrenament individuals al Palau Municipal d’Esports. 
 
 
Reciente
Visto
Comentado