El PI
El Pi reclamarà una tarifa plana entre illes per a garantir una correcta connectivitat
També demanarà que es alguns trajectes es declarin com a Servei Públic.
el-pi.com 25/04/2019 - 16:57:25

El Pi reclamarà una tarifa plana entre illes per a garantir una correcta connectivitat

També demanarà que es alguns trajectes es declarin com a Servei Públic

El candidat al Congrés dels Diputats per El Pi- Proposta per les Illes Balears, Joan Miralles, ha afirmat que demanarà a Madrid una tarifa plana entre illes que faciliti la connexió entre les Illes i que es podria fer extensible a les principals ciutats de l’Estat.

Miralles ha destacat que “per donar resposta a una necessitat dels ciutadans i per estrènyer lligams i la cohesió social entre les illes que formen aquesta comunitat és imprescindible que Menorca i Eivissa estiguin ben connectades entre elles i amb Mallorca, així com amb les principals ciutats de la península”, tot això sense deixar de banda el factor de doble insularitat que pateix Formentera.

El Pi defensa que moltes vegades el lliure mercat i la iniciativa privada no són suficients per garantir els desplaçaments entre Illes i per tant és necessari declarar determinats trajectes com a Obligació de Servei Públic (OSP) . Per aquest motiu, El Pi incidirà en que es fixin limitacions a la fluctuació dels preus a l’alça, evitant d’aquesta forma que l’increment de la demanda derivada de la declaració d’una ruta com a OSP pugui suposar un augment dels preus dels bitllets.

 

Reciente
Visto
Comentado