Socialistes d'Inca
Virgilio Moreno aposta per millorar la mobilitat i els espais públics de So Na Monda
El candidat socialista visita la barriada per conèixer les propostes i demandes dels veïns.
socialistesinca.org 18/03/2019 - 11:57:34

Virgilio Moreno aposta per millorar la mobilitat i els espais públics de So Na Monda

El candidat socialista visita la barriada per conèixer les propostes i demandes dels veïns

El batle d'Inca i candidat a la reelecció, Virgilio Moreno, aposta per millorar la mobilitat a la barriada de So Na Monda. "L'obertura del carrer Bisbe Morro ha donat molta fluïdesa a la circulació vehicles. I amb el trasllat de l'Escola Oficial d'Idiomes millorarà molt el tema dels aparcaments", ha explicat Moreno.

El candidat socialista a la batlia ha remarcat que "l'objectiu ha de ser aconseguir una ciutat més amable per a tothom, per això també apostam per la seguretat viària i per fomentar els espais públics, com la plaça del Bestiar, com a punts de trobada veïnal", ha comentat Virgilio Moreno.

Virgilio Moreno ha visitat la barriada de So Na Monda i ha conversat amb els veïns sobre diverses qüestions, com el nou sistema de recollida selectiva. En aquest sentit, Moreno ha agraït als veïns la bona resposta que han donat al nou sistema. “Sabem que tots els canvis impliquen sempre alguns inconvenients, però la veritat és que la resposta ciutadana ha estat impecable. Els resultats a So Na Monda són extraordinaris”, ha volgut recalcar Moreno.

 

La visita de Virgilio Moreno a la barriada de So Na Monda s’emmarca dins el projecte “Inca som tots” que pretén fomentar un diàleg permanent amb la ciutadania i escoltar activament els veïns. “El nostre objectiu és seguir marcant el ritme i liderant aquest canvi transformador, des del diàleg i la col·laboració amb tothom”, ha explicat el candidat socialista a la batlia d'Inca.

 

Reciente
Visto
Comentado