Santanyí
Ja han començat les obres del carrer Romaguera de Calonge on s’ubicarà la nova Unitat Bàsica de Salut
L’Ajuntament de Santanyí inverteix 500.000 euros en la dotació de serveis i l’eixamplament d’un tram de la via, per millorar els accessos a la nova infraestructura.
ajsantanyi.net 22/06/2018 - 15:29:27

Ja han començat les obres del carrer Romaguera de Calonge on s’ubicarà la nova Unitat Bàsica de Salut

L’Ajuntament de Santanyí inverteix 500.000 euros en la dotació de serveis i l’eixamplament d’un tram de la via, per millorar els accessos a la nova infraestructura

Fa pocs dies que s’han iniciat les feines per la dotació de serveis del solar on s’ha d’ubicar la nova Unitat Bàsica de Salut de Calonge. Aquestes obres suposen la inversió de mig milió d’euros i han de servir perquè aquesta nova infraestructura sanitària disposi de tot el necessari per començar a funcionar al més aviat possible. La Conselleria de Salut té previst construir a aquest solar situat al carrer Romaguera del nucli calongí un nou edifici de 167 metres quadrats amb tres consultes i una sala de cures, i a més també s’habilitarà una zona d’aparcament. Actualment, els metges i infermeres passen consulta al Centre Cívic de Calonge que ha quedat petit i no disposa de les condicions adequades.

Segons ha explicat el batle pedani de Calonge, Antoni Matas: “actualment no disposem d’una Unitat Bàsica de Salut i les dependències actuals on es realitzen les consultes mèdiques han quedat obsoletes. L’espai és molt reduït i és necessària la construcció d’unes noves instal·lacions per poder donar un bon servei. Per això, hem fet un esforç per començar aquestes obres de dotació de serveis al solar on s’ha d’ubicar el nou edifici i millorem tot el carrer perquè la Conselleria de Salut pugui començar les obres al més aviat possible.

Calonge necessita la nova Unitat Bàsica”.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, també s’ha mostrat molt satisfet de poder posar en marxa aquest projecte. “No és que només doni servei a la futura instal·lació sanitària, a aquest carrer també hi ha l’escola i ja que el consistori hi va comprar un solar, s’hi podran desenvolupar d’altres projectes. L’equip de govern municipal sempre fa tot el possible per donar solució als problemes dels veïnats, i Calonge reivindica des de fa anys una millor infraestructura sanitària”.

 

Reciente
Visto
Comentado